Виконавчий комітет  Хирівської міської ради Старосамбірського району Львівської області з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану на території міста, на підставі рішення виконавчого комітету Хирівської міської ради № 868 від 28.11.2018р. «Про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території м.Хирів» оголошує  конкурс з визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в м.Хирів (далі Конкурс).

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Хирівської  міської ради  Старосамбірського району Львівської області, 82060, Львівська обл., Старосамбірський р-н.,м.Хирів, вул.Василя Стуса 24 тел.24-1-02.

Місце і час проведення конкурсу: Львівська обл., Старосамбірський р-н.,м.Хирів,вул.Василя Стуса,24 (кабінет секретаря –Кеби Л.М.). Час 14.01.2019р. о 14 год. 00 хв.

Контактна особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів та порядком одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу, порядком та умовами одержання конкурсної документації: Кеба Л.М. (тел.24-1-02).,

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів; наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг з вивезення ТПВ; досвід роботи з надання послуг з вивезення ТПВ не менше 5-ох років; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації; наявність дозволів на надання послуги (якщо це передбачено чинним законодавством України); наявність у конкурсанта укладених договорів щодо розміщення та захоронення твердих побутових відходів (або власної чи орендованої земельної ділянки, що використовується у встановленому порядку під сміттєзвалище).

 Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів:
послуги надають у межах міста Хирів. 
- площа міста – 343,0 га.
 

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою у запечатаному конверті з позначкою «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ». Місце подання – Львівська обл обл., Старосамбірський р-н.,м.Хирів., вул.Василя Стуса 24.Режим роботи: понеділок – пятниця: 9.00-18.00год., вихідні дні – субота, неділя. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17.00 години дня, що передує дню проведення конкурсу. Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за тел. 24-1-02.

 

Голова конкурсної комісії